Social Media Tips YouTube Tips

75 Questions Answers of YouTube Copyright School 2016-2017

761 total views, 3 views today

It’s irritating when you can’t continue to your YouTube account when your video has been hit with video encroachment. The screen of YouTube Copyright School will frequented you before you can get to your YouTube account. 
 
Basic approach to understand this is by answer effectively to continue. There are just four inquiries. Here are a few answers that you can utilize which will help you to continue to your YouTube Account:
 Here are 75 Question and Thier Answers 2016/2017.
 
Questions 1: The following things are copyrightable: names, places, faces and spaces. 
Answers: False
 
Questions 2: The following item is protected by copyright:
Answers:  Your original YouTube video
 
Questions 3: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False
 
Questions 4: All uses of copyrighted content without permission of the owner are considered copyright infringement.
Answers:  False
 
Questions 5: If someone alleges that you have infringed their copyright, you will receive a notification:
Answers:  Both A & B
 
Questions 6: If you misuse YouTube’s counter-notification process:
Answers: Your YouTube account will be terminated
 
Questions 7: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False
 
Questions 8: It’s possible for music to have more than one copyright owner.
Answers: True
 
Questions 9: If a video gets removed because of a copyright infringement notification, filing a counter-notification is the only possible way to restore the video.
Answers:  False
 
Questions 10: You should ask YouTube for permission to use other users’ content from the site.
Answers:  True
 
Questions 11: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement.
Answers: True
 
Questions 12: Deleting a video that was removed for copyright will get rid of the associated copyright strike.
Answers: False
 
Questions 13: It is impossible for a remix or mash up to infringe copyright.
Answers: False
 
Questions 14: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False
 
Questions 15: As long as I have purchased the content in question, it is not possible for me to infringe copyright by uploading it to YouTube.
Answers: False
 
Questions 16: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False
 
Questions 17: Fair use is a legal defense that applies in all countries.
Answers: False
 
Questions 18: The following items are NOT protected by copyright:
Answers: People
 
Questions 19: If content is available on the Internet, it is in the public domain and therefore okays to upload to YouTube.
Answers: False
 
Questions 20: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False
 
Questions 21: If the original creator of the copyrighted work has died, the work is no longer protected by copyright.
Answers: False
 
Questions 22: If you are found to be a repeat infringer, you could lose your YouTube account.
Answers: True
 
Questions 23: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False
 
Questions 24: Anyone can issue a copyright claim on behalf of someone else.
Answers: False
 
Questions 25: Copyright infringement can result in:
Answers: D
 
Questions 26: As long as you have modified the original content in some way, such as in a remix, it is always a fair use of copyrighted material and you cannot be subject to claims of copyright infringement.
Answers: False
 
Questions 27: In order to determine whether specific copyrighted content is authorized to be used on YouTube, you should upload it to your account and wait for the Content ID system to block any unauthorized content.
Answers: False
 
Questions 28: Copyright infringement occurs when a copyrighted work is _______ without the permission of the copyright owner:
Answers:  All of the above
 
Questions 29: If I intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video (just for fun, or to cause trouble), I could be found liable for any damages caused.
Answers:  True
 
Questions 30: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement.
Answers: True
 
Questions 31: Copyright protects each of these individual rights. Fair use is a legal defense that applies in all countries.
Answers: False
 
Questions 32: Uploading a video of myself recording my favorite cover song does not require the permission of the copyright holder.
Answers: False
 
Questions 34: Giving credit to the creator in your video’s description is enough to prevent copyright infringement from occurring.
Answers: False
 
Questions 35: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences.
Answers: True
 
Questions 36: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False
 
Questions 37: If I intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video (just for fun, or to cause trouble), I could be found liable for any damages caused.
Answers: True
 
Questions 38: The following things are copyrightable: names, places, faces and spaces.
Answers: False
 
Questions 39: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences.
Answers: True
 
Questions 40: Content that was once allowed by a content owner may be subsequently removed from YouTube.
Answers:  True
 
Questions 41: The following item(s) may be protected by copyright:
Answers:  All of the above
 
Questions 42: It is okay to upload an entire cartoon episode without the authorization of the copyright owner as long as I’m just sharing it with my friends, family and fans.
Answers: False
 
Questions 43: If someone alleges that you have infringed their copyright and you are certain that this is not the case, you may:
Answers:  File a counter-notification
 
Questions 44: Copyright protection is only given to major film, television or recording corporations who pay for the privilege.
Answers: False
 
Questions 45: You should ask YouTube for permission to use other users’ content from the site.
Answers: False
 
Question 46: If I intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video (just for fun, or to cause trouble), I could be found liable for any damages caused. 
Answer : True 

Question 47: Anyone can issue a copyright claim on behalf of someone else. 
Answer : False 
Question 48: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences. 
Answer : True
 
Question 49: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement. 
Answer : True
 
Question 50: “Fair use” is a legal defense that applies in all countries. 
Answer : False
 Question 51: If someone alleges that you have infringed their copyright and you are certain that this is not the case, you may: 
Answer : File a counter-notification 
Question 52: Copyright protection is only given to major film, television or recording corporations who pay for the privilege. 
Answer : False 

Question 53: As long as you have modified the original content in some way, such as in a remix, it is always a fair use of copyrighted material and you cannot be subject to claims of copyright infringement. 
Answer : False 

Question 54: If someone alleges that you have infringed their copyright, you will receive a notification: 
Answer : Both A & B 

Question 55: If you misuse YouTube’s counter-notification process: 
Answer : Your YouTube account will be terminated 

Question 56: Content that was once allowed by a content owner may be subsequently removed from YouTube. 
Answer : True 

Question 57: The following item(s) may be protected by copyright: 
Answer : All of the above 

Question 58: It is okay to upload an entire cartoon episode without the authorization of the copyright owner as long as I’m just sharing it with my friends, family and fans. 
Answer : False 

Question 59: Copyright infringement occurs when a copyrighted work is ________ without the permission of the copyright owner: 
Answer : All of the above 

Question 61: It is impossible for a remix or mashup to infringe copyright. 
Answer : False 

Question 62: Giving credit to the creator in your video’s description is enough to pvent copyright infringement from occurring. 
Answer : False 

Question 63: It’s fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube. 
Answer : False 

Question 64: All uses of copyrighted content without permission of the owner are considered copyright infringement. 
Answer : False 

Question 65: The following items are NOT protected by copyright: 
Answer : People 

Question 66: If content is available on the Internet, it is in the public domain and therefore okay to upload to YouTube. 
Answer : False 

Question 67: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement. 
Answer : False 
Question 68: If the original creator of the copyrighted work has died, the work is no longer protected by copyright. 
Answer : False 
Question 69: If you are found to be a repeat infringer, you could lose your YouTube account. 
Answer : True 
Question 70: The following things are copyrightable: names, places, faces and spaces. 
Answer : False 

Question 71: Deleting a video that was removed for copyright will get rid of the associated copyright strike. 
Answer : False 

Question 72: If a video gets removed because of a copyright infringement notification, filing a counter-notification is the only possible way to restore the video. 
Answer : False 

Question 73: The following item is protected by copyright: 
Answer : Your original YouTube video 

Question 74: You should ask YouTube for permission to use other users’ content from the site. 
Answer : True 

Question 75: In order to determine whether specific copyrighted content is authorized to be used on YouTube, you should upload it to your account and wait for the Content ID system to block any unauthorized content. 
Answer : False

 
Mubashar Ghumman
I'm admin of MubiTECH.com (previous known as IT BIRD), Tech lover and working in a software house as a IT Assistant, My skill area is Networking, Windows Server Administration, WiFi Router Configuration, System Troubleshooting. MubiTECH.com is the the leading source of information and analysis about Computer, Mobiles, Softwares, Technology More Much. Here you can Get and Share Knowledge Of Information Technology Related.
http://www.mubitech.com